liesbethdevosLiesbeth Devos studeerde zang aan het Conservatorium van Antwerpen bij Guy Joosten, Stephanie Friede, Lucienne Van Deyck en Jozef De Beenhouwer. Ze studeerde af met grote onderscheiding aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth.
Sinds haar debuut in 2006 in de Munt in Brussel in Così fan Tutte, stond ze te schitteren in talrijke opera’s o.m. in Die Zauberflöte, Death in Venice, Dido and Aenea, Don Carlo, Peter Grimes, Rape of Lucretia, Don Giovanni, Orfeo ed Euridice en vele anderen.Naast haar operacarrière zingt Liesbeth ook oratorium. Zo zong ze met The Academy of Ancient Music, Il Fondamento, De Filharmonie, Orchestre Dijon-Bourgogne, ea.
Ondertussen werd Liesbeth voor het komende seizoen geëngageerd oa. als Galatea in Acis and Galatea en Belinda in Dido and Aeneas, Danica in Svadba en als Leonore in Fidelio (Walpurgis). Daarnaast werd ze gevraagd voor Kriegskantaten van Eisler en La fabricca illuminata van Luigi Nono met het Collectief, respectievelijk in Kiev (UKR) en Grenobles (F), voor Strijkkwartet n°2 van Schönberg met Taurus in de Bijloke. Naast verschillende concerten in binnen- en buitenland komt in Maart 2017 haar nieuwste cd uit ‘Liebesfrühling’. Samen met Astrid Stockman vormt ze het duo ‘Stokman en Vos’ waarbij ze een brug slaat tussen klassiek en lichte muziek.
Liesbeth won verschillende beurzen en werd voor haar vertolkingen van Belgische muziek bekroond met de Pelemans prijs.